Icon

Mojot Vip

By  Vip operator DOOEL

Released:27 Aug 2014
Version: 1.0
Installs: 101-500
Rating: (2) / You have to be logged in to rate. Log in now.

DESCRIPTION

Мојот Vip претставува мобилна апликација со која добивате бројни придобивки за Вашиот кориснички број, кои може да ги користите на брз и едноставен начин. Доколку имате профил на Мојот Vip за најава на нашата веб-страница, истиот можете да го користите и за оваа апликација. Приватни и Бизнис корисници: • Преглед на состојбата на Вашата сметка (остварен сообраќај, искористеност на пакети...) • Активирање и деактивирање услуги (пакети, поставување забрани за роаминг...) • Преглед на сметките (детални повици, плаќање сметки...) • Персонализирани понуди и новости за промоции • Одговор на најчесто поставувани прашања • Локација на продавници • Информации за Вашиот кориснички број Припејд корисници: • Преглед на состојбата на кредит и искористеност на пакети • Активирање и деактивирање услуги • Преглед на надополнувања (надополнување, SOS сервиси...) • Персонализирани понуди и новости за промоции • Одговор на најчесто поставувани прашања • Локација на продавници • Информации за Вашиот кориснички број Интернет-сообраќајот е бесплатен преку мрежата на Vip во Македонија, каде што роаминг сообраќајот се наплатува по регуларна цена.

SCREENSHOOTS / VIDEO

Screenshot Screenshot Screenshot Screenshot Screenshot Screenshot

COMMENTS Read All Comments

You have to be logged in to post a comment. Log in now.

219sophia2014-29-10 11:23:33

hate it